A legjobb ajándék egy Real Madrid rajongó celebnek

A Real Madrid fanatikus celeb, mint legjobb barátnő

Ma már bárki lehet celeb, így az sem meglepő, hogy mindenki ismeretségi körében akadnak celebek. Bár az most vitatható, hogy ki számít celebnek, és ki nem, de ez most nem olyan lényeges. Legjobb barátnőm nagy fociőrült, mindemellett a közösségi médiában celebnek mondható. Kedvenc csapata a Real Madrid, ezt mindenki tudja róla. Azt viszont már kevesen, hogy milyen Real Madrid ajándék tesz a kedvére.

Azt már megszokta, hogy rajongói elhalmozzák mindenféle csecsebecsével, szponzorált tartalom is rengeteg van az instagram profilján. Mindent kiposztol, amit kap, így azt látják, hogy milyen hálás. Amit viszont nem látnak, hogy sok ajándékkal nem tud mit kezdeni, mert ezeket mind olyan emberek küldik neki, akik nem ismerik, csak csorgatják a nyálukat pár jól sikerült instagram fotójára.

Ünnepek előtti készülődés

Emlékszem, hogy éppen közeledett a karácsony, amikor beültünk valahova kávézni. Egy ideje ecsetelte már, hogy mennyi számára haszontalan holmit kapott már, és éppen azon gondolkodott, hogyan adhatna túl rajtuk anélkül, hogy bárkit is megsértene vele. Ez a karácsony közeledtével kicsit égetőbb problémává vált, ugyanis ilyenkor csomagok és utalványok százai érkeztek hozzá a karácsonyt megelőző hetekben. Lássuk be, sokaknak egész életében nem jön annyi csomag, mint neki pár hét alatt. Felvetettem, hogy adományozza rászorulóknak, amit nem is tartott rossz ötletnek. Azon persze még kicsit ráértünk agyalni, hogy ez miképpen is lehetne majd kivitelezhető, de már azt is jónak tartom, hogy legalább fejben tettünk előre egy lépést a probléma kapcsán.

Real Madrid ajándék

Real Madrid ajándék

A tökéletes ajándék keresése

Azt tudtam nagyon jól, hogy én is meg fogom ajándékozni valamivel karácsonyra, de még tippem sem volt, hogy mit fog kapni. Persze nem akartam az utolsó pillanatra hagyni, így miután elköszöntünk egymástól, és hazasiettem, neki is álltam ajándékot keresgélni az interneten. Kiindulópontnak barátnőm Real Madrid rajongását vettem alapul, és úgy tűnt, hogy jobbat ki sem találhattam volna. Végig böngésztem pár oldalt, de egyiket sem éreztem az igazinak. Aztán szembe jött velem a Játék Webshop oldala, ahol egyből a Kánaánban éreztem magam. Rengeteg Real Madrid ajándékot láttam meg hirtelen, és nem is tudtam, hova kapjam a fejemet.

Gyorsan végig akartam nézni a felhozatalt, de jobbnak láttam szépen lassan, nyugodtan megnézni a termékeket. Mérlegeltem, hogy celeb barátnőm melyik Real Madrid ajándéknak örülne igazán. Végül persze úgy döntöttem, hogy egy több termékből álló csomagot állítok neki össze. Ugyanis könnyűnek tűnhet csak egy valamit kiválasztani, de ha azt látod, hogy a sok lehetséges Real Madrid ajándék között van például kulacs, táska, füzetbox, notesz, és még számtalan termék… Rájössz, hogy ez nem olyan egyszerű.

Nem mondom, örültem, hogy rátaláltam a Játék Webshop oldalára, mert pont ez a színes választék kellett nekem, csak most mégis ez hozott kicsit nehéz helyzetbe. Szívem szerint mindenből rendeltem volna, de egyből arra gondoltam, hogy insta celeb barátnőm így is zavarban lesz a sok ajándéktól. Ennek ellenére mégis úgy érzem, hogy egy egész jó kis csomagot sikerült összeválogatnom neki. Csak reménykedni tudtam, hogy nem fogom megbánni. Ha nem tetszene neki az ajándék, én azt csúnya kudarcként élném meg.

Karácsonyi szervezés

Egy stabilabb pillanatomban félretettem az őrlődést, és megrendeltem minden kiválasztott Real Madrid ajándékot a Játék Webshop oldaláról. Pár napon belül meg is érkezett rendelésem, így karácsonyig bőven volt időm gondolkodni a csomagoláson. Illetve addig meg tudtuk szervezni barátnőm adományozós történetét is. Ebből a szempontból jó dolog elismert virtuális celebnek lenni, mert nagyobb hatással vagy a követőidre.

Az egész történet végül nem is végződött olyan rosszul, mert a követőivel is megosztotta még időben szándékait a sok ajándékkal. Meglepő módon nem volt semmilyen hőbörgés, sőt, követendő példának tartották, és sikerült őket rábírni arra, hogy ezen a karácsonyon ne őt halmozzák el ajándékokkal, hanem azokat, akiknek nagyobb szüksége van rá.

Ünnepi happy end

Izgalmas volt a szervezés minden persze, és pár nappal karácsony előtt meg is tudtuk tartani az ajándékok átadását. Ezután megtartottuk a mi kis privát és szolid karácsonyunkat. Tényleg nem vertük nagy dobra, csak otthon a legkényelmesebb pizsamánkban, teázás közben adtuk át egymásnak az ajándékokat. Kicsit vicces is volt a helyzet, mert ha bárki látná, hogy egy insta celeb milyen ruhában karácsonyozik a legjobb barátnőjével, biztosan kitérne a hitéből.

Én egy kicsit félve adtam át a Real Madrid ajándék csomagot, de hamar megnyugodhattam, mert láttam barátnőmön, hogy nagyon örül neki. Ez nekem azért is volt megnyugtató, mert így nem vallottam kudarcot, és ismét megbizonyosodhattam arról, hogy követőivel ellentétben én nagyon is jól ismerem őt.

Ha nem lenne a legjobb barátnőm egy olyan celeb, akit meglehetősen nagy kihívás meglepni, akkor biztosan nem született volna meg ez a történetünk. Ha pedig nem lenne a Játék Webshop, és nem lenne a sok Real Madrid ajándék az oldalukon, akkor ez a történet akár rosszabbul is végződhetett volna.