A sztárok konyhabútora

Gondolom ti is láttatok már olyan tévé műsorokat, vagy olvastatok olyan magazinokat, ahol külföldi, vagy éppen magyar celebek házait mutatták be. Ugye, hogy ezek mindig milyen gyönyörűek? Akárhányszor meglátok egy gyönyörű, modern házat, vagy egy Penthouse lakást, aminek ha kimész az erkélyére, tökéletes kilátás nyílik a az egész környékre, akkor elfog az irigység és arra vágyom, hogy bárcsak nekem is ilyen gyönyörű otthonom lehetne.

Persze imádom a saját lakásomat is, mert minden porcikáját a saját ízlésünk szerint alakítottuk ki a párommal, Tibivel, de nem tehetek róla, ilyen álmodozó típus vagyok, aki mindig szeretne elérni valami szebbet, jobbat és nagyobbat.

Szerencsére még mindketten nagyon fiatalok vagyunk és csak néhány éve kezdtünk bele a karrierépítésbe, szóval minden esélyünk megvan az előrelépésre és a fejlődésre.

Nemcsak a környezetemet, hanem saját magamat is szeretem fejleszteni, ezért amikor van egy kis szabadidőm, akkor igyekszem új dolgokat tanulni és elsajátítani.

Mostanság éppen a főzéssel kezdtem el megbarátkozni. Eddigi életem során a konyhának szinte a közelébe sem mentem, maximum csak azért tettem be oda a lábam, hogy forró vizet öntsek az instant kávémra. Egy ideje azonban elkezdtem érdeklődni a konyhaművészet iránt.

Régebben többször is láttam a tévében olyan műsorokat, ahol hírességek látták vendégül egymást vacsorára és versenyeztek, hogy ki a jobb szakács. Érdekes volt betekintést nyerni az életükbe és a lakásukba, arról nem is beszélve, hogy miket főztek.

Amikor láttam egy-egy szereplőt bénázni és valami ehetetlent tálalni a végén, rájöttem, hogy nekem aztán nincs jogom röhögni az illetőn, hiszen én sem lennék ügyesebb. Éppen ezért döntöttem el, hogy megtanulok főzni.

Amikor azonban nekiálltam kipróbálni egy-egy receptet, akkor rájöttem, hogy sajnos a konyhám nem alkalmas egy három-négy fogásos vacsora elkészítésére. Kevés edényem van és maga a konyhabútor is nagyon kicsi, ezért megbeszéltük a párommal, hogy beruházunk egy nagyobb, korszerűbb és ultramodern konyhabútorra. Amint elkészül a vadi új konyhám, egyből belevetem majd magam a konyhaművészetbe, és amint elég ügyes leszek, áthívom majd a közeli barátainkat egy finom vacsorára. Tibi pedig már alig várja ezt az új hobbimat, hiszen igazi haspók, akit egy-egy különleges étellel le lehet venni a lábáról.