Egy celeb ismerősöm is adott fel hirdetést

A celebek élete nem unalmas. Az biztos. Viszont eléggé bizonytalan. Az egyik nap még rólad szól a média, folyamatosan interjúkat és képeket csinálnak rólad, aztán a másik nap már nem érdekelsz senkit. Ezt onnan tudom, hogy az egyik ismerősöm celeb. Ő mesélte, hogy egyszer neki is volt olyanja, hogy nagyon híres volt, aztán pedig hirtelen már nem érdekelt senkit. És persze nem takarékoskodott, egy csomó haszontalan dolgot vásárolt, így elfogyott minden pénze és megszorult anyagilag. De nem adta fel!

Úgy döntött, kihúzza ezt valahogy, és inkább eladja a hirtelen felindulásból vásárolt dolgait, amikre már nincs szüksége. Én ajánlottam neki egy oldalt, ahol ingyen lehet feladni hirdetést, és az eladott termékek után nem kell jutalékot fizetni. A regisztrációval sem kellett bajlódnia, ugyanis az első hirdetés feladás után az oldal automatikusan létrehozott számára egy profilt, ahonnan könnyen tudta kezelni, szerkesztgetni a hirdetéseit. A feladott hirdetésekre hamar jöttek vevők, így aztán egész gyorsan egész sok pénzt tudott összegyűjteni. A begyűjtött összeget a megélhetésére és a karrierjére fordította, így aztán mikor kijött az új albuma, újra befutott.

De szerencsére tanult a leckéből, így máskor sokkal takarékosabban, jobban bánt a pénzzel, és nem vásárolt össze-vissza mindenféle olyan holmit, amire valójában nincs is szüksége. Ilyenkor látszik, hogy a celebek is valójában csak egyszerű emberek.