Iphone akkumulátor csere jobb megoldás, mint az, hogy kidobjuk a kocsiból a telefont!

Az internet tele van állandóan a celebekkel, szinte minden lépésükről tudunk, ha akarják, ha nem. A kíváncsi lesifotósok és újságírók mindenről beszámolnak, és néha még mi is, olvasók, akaratlanul elolvassuk ezeket a cikkeket.

Én próbálom az ilyen pletykalapokat és minden ilyen szennylapot mellőzni az életemből, nem is veszek ilyen újságokat, sőt, semmilyet nem veszek. Nem érdekelnek a bulvárhírek, hogy éppen ki hova ment nyaralni, kivel jött össze, milyen lakást vett, elvált-e a férjétől vagy sem. És még sorolhatnám.

Mégis, egyszer szembejött velem az interneten egy cikk, miszerint egy magyar celebnek tönkrement az Iphone akksija és mérgében kivágta a telefont az autójából a belvárosban. Nem is értem az ilyen embereket. Ez most minek volt jó? És ha véletlenül eltalál vele valakit vagy egy parkoló autónak a szélvédőjére dobja rá? És amúgy is. Minek dobálja? Pár ezer forintért már megjavítanak egy telefont és olyan lesz, mintha új lenne.

Az egészben az volt a poén, hogy nekem két héttel előtte ment tönkre ugyanúgy az Iphone-om, és ugyanúgy az akkumulátorával volt gond. Most akkor nekem is szerviz helyett ki kellett volna dobnom inkább a kocsi ablakából a telefont? Jót mulattam ezen a sztorin, bár amikor tönkrement a telefonom és az Iphone akkumulátor csere  volt az egyetlen megoldás a számomra, akkor nem nevettem ennyire.

Akkor hirtelen mérgemben azt se tudtam, mihez kezdjek. Azt se tudtam, hogy egyáltalán az ilyesmit meg lehet-e javítani, vagy kuka a telefon és újat kell vennem. Mondjuk, akkor biztos, hogy nem vettem volna újat, mert nem volt annyi félretett pénzem, vagyis volt, de másra kellett. Szerencsére nem kellett új telefont vennem. Van egy jó telefonos szerviz Budapesten, ahol már egyszer tesóm telefonját is megjavították, úgyhogy tudtam, hogy ide kell vinnem majd, mert itt jó áron és egész hamar megjavítják.

Előzetesen egyeztettem telefonon velük, elmondtam a problémámat, ők pedig mondták, hogy menjek be, amikor tudok, és akkor megnézik a telefonomat. Az egyetlen szerencsém az volt, hogy volt otthon egy régebbi telefonom, amit addig használni tudtam, míg az Iphone-om szervizben volt. Igaz, régi volt, de arra a kis időre pont jó volt. A munkámhoz muszáj volt, hogy legyen egy cseretelefonom, ha nem kellett volna hozzá, akkor egyáltalán nem érdekelt volna, simán kibírtam volna telefon nélkül néhány napig.

Szóval elég gyorsan kész is lett a telefonom akksijának a cseréje, aminek örültem, mert szeretem ezt a telefont, már évek óta Iphone-t használok, nem is nagyon tudnám elképzelni, hogy másik telefont használjak, úgy értem, hogy másik márkát.

Mivel kedvesek, segítőkészek voltak a szervizben, ezért bátran ajánlom őket mindenkinek, még szerviz futárszolgálat is létezik, amiről én még nem hallottam, de szerintem jó dolog. Mivel a szerviz Budapesten van, ezért nekem könnyű dolgom volt, csak bevittem és megjavították, aztán mehettem érte. Viszont, aki nem itt lakik, de megbízható telefonos szervizt keres, az is bátran választhatja őket, mert futár hozza és viszi a telefont, így aztán ki se kell mozdulnia az embernek a lakásból és akár előre vagy utólag is lehet fizetni.

Szóval ne dobd ki a telefont a kocsiból mérgedben, inkább higgadj le, ne mérgelődj, ha tönkrement a telefonod, és vidd el szervizbe!