Kéziszerszámmal pózolós, gyárban bemutatós…

By | 2014-05-06

Folytatódik a kéziszerszámos sorozat. De most nem a webáruház kérte fel sztárjainkat, hogy pózoljanak neki különböző szerszámokkal, hanem egy híres designer álmodta meg új kollekciójának bemutatóját ilyen környezetben. A bemutató a nyár elején lesz, de azt megelőzi majd egy fotózás, ahol a celebek sarokcsiszolóval, fűrésszel, crowa készlettel vagy csupán egy csavarhúzóval fognak pózolni.

crowa keszlet, sarokcsiszoló

crowa keszlet, sarokcsiszoló

A bemutató és a fotózás érdekessége is az, hogy mindkettőt egy régi, elhagyott gyártelepen valósítják meg. A fotózást talán még nem olyan nehéz elképzelni ilyen környezetben, de azt tudnotok kell – és sokan biztosan tudjátok is –, hogy a bemutatókat mindig fogadás és egy kis „permormance”, show kíséri. Azt gondolom, hogy nem is lesz olyan egyszerű feladata a szervezőknek, hogy a romos falak közé életet vigyenek, de úgy, hogy megőrizzék a hely hangulatát. De az is igaz, hogy egy ilyen helyszín sok izgalmas feladat elé tudja állítani a kreatív szervezőket vagy akár magát a designert.

Én már nagyon várom, hogy mi fog kisülni az egészből! És ha minden igaz, értesüléseim pontosak, akkor a fotókból naptárat fognak készíteni 2015-re. Ti szeretnétek, ha kéziszerszámos celebek lennének a szobátok falán? 😉