Mindig vonzóbb az, amit a celebek reklámoznak

Ritkán foglalkozom a médiával, azonban van, amikor még én is felkapom a fejem egy-egy hírre. Az én lakásomban jelenleg nincs is TV, a rádiót is ritkán kapcsolom be, és még magazinok se nagyon járnak a kezembe.

Mindig meglepődtem azokon az embereken, akik napra készek a sztárpletykák területén. Emlékszem, volt egy osztálytársam, akinek szinte bármelyik sztár nevét mondhattuk valamit mindig tudott róla. Én sok celebbel például úgy vagyok, hogy látásból ismerem, mondjuk, tudom, hogy melyik filmben játszott, de hogy hogy hívják, hát arról fogalmam sincs, legalábbis a többséggel így szoktam járni.

A marketingesek azonban nagyon jól használják a hírességeket arra, hogy reklámozzák a különböző cégek termékeit. Így nagyon sok embernek vonzóbbá válnak az adott termékek, és lehet, hogy amúgy nem is vennék meg őket, de azzal, hogy egy híresség lett a reklámarc, így azt az érzést kelti bennük, hogy az egy nagyon, de nagyon jó valami, amit igazán érdemes megvenni, és biztos, hogy nagyon minőségi dolog.

Ezzel bár tisztában vagyok, elég sokat is tanultam az ilyesmiről még anno, amikor egyetemre jártam, ettől függetlenül nem mondhatnám, hogy engem nem tudnak megfogni az ilyesmivel. Az új motoros kesztyűmet is ennek hatására vettem meg.

Már jó pár éve motorozok, és annak idején, amikor elkezdtem, nagyon jó felszerelést vettem magamnak, de ugye, azóta már eltelt elég sok idő, így ideje lenne új kiegészítőket vennem.

Pont motorral utaztam az egyik barátomhoz, aki vidéken lakik, amikor egy nagy hirdetőtáblán megláttam egy hírességet, aki motoros ruhában volt, és elsőre pont a kesztyűje volt az, ami megfogott. Nem tudnám pontosan megmondani, hogy ki volt a képen, hiszen, amint már korábban említettem sosem jegyzem meg a neveket. De az biztos, hogy láttam már valamelyik filmben.

Szóval ennek a képnek a láttára eldöntöttem, hogy veszek magamnak egy új kesztyűt, mivel az enyém már így is elég ütött-kopott. Amikor odaértem a barátomhoz, mondtam is neki, hogy mit láttam, és mit szeretnék, de azt nem tudom, hogy honnan. A barátom ugyanúgy motorozik, mint én, egy picivel hamarabb kezdte is el, szóval bízok a szakértelmében. Mondta, hogy nemrégiben fedezett fel egy oldalt, ahol elég jó motoros felszereléseket lehet találni, köztük motoros kesztyűt is. Megkértem, hogy mutassa meg, és elhatároztam, hogy ha nekem is tetszeni fog, akkor még aznap rendelek magamnak egyet. Kicsit fáj a szívem, hogy meg kell válnom a régitől, de az az igazság, hogy már tényleg elég rossz állapotban van, és így már nem is védi a kezem annyira, mint amennyire kéne.

Tényleg elég sok kesztyűt forgalmaznak, vannak köztük olyanok, amelyek kimondottan extrém motorosok számára készültek, valamint van egy, ami női kesztyű. Nem azért választanám ezt, mert nő vagyok, hanem azért, mert ez tetszik a legjobban, és arra, amire nekem kell, tökéletesen megfelel. Én nem szoktam például szerpentineken motorozni, vagy egyáltalán semmilyen túra környezetben. Számomra tökéletesen megfelel ez a jármű a városban való közlekedéshez, illetve, ha országon belül utazom valahova, akkor is többnyire a motort választom, de hosszabb távra, már inkább autóval, vagy ha úgy van, akkor repülővel megyek.

Na de visszatérve a kesztyűre, kiválasztottam azt a darabot, ami számomra a legmegfelelőbb, igazi kecskebőrből készült termékről van szó, ami több helyen is védi a kezünket. Erről az oldalról átirányítják a vevőt a Shox oldalára, ahol már az árat is láthatjuk, és innen már meg is rendelhetem a kesztyűmet. Miután kiválasztottam a méretet, egyből felugrott, hogy melyik üzletükben található a termék, hol van raktáron, hol van kifogyóban, illetve jelenleg hol nem található meg. Mivel az ország több területén is van ilyen üzlet, így elég releváns ez az információ. Szerencsémre ebből pont van a fővárosban, úgyhogy bele is helyeztem a kosárba, és már meg is rendeltem. A termék átvehető valamelyik üzletükben, de házhoz is kiszállítják. Mivel belefér az időmbe, én inkább utána megyek a hozzám legközelebb eső üzletbe, és majd ott helyben kifizetem. Nem hiszem, hogy bármi gond adódna, de ha mégis, akkor még mindig könnyebb onnan visszaküldeni, mint otthonról.

Nem is gondoltam volna, hogy ez alatt az út alatt, amíg a barátomhoz érek ilyen változások fognak végbemenni az életemben.

Kíváncsi vagyok, hogy ha az adott plakáton nem egy híresség szerepelt volna, akkor is vettem volna magamnak egy új kesztyűt. Erre a kérdésre nem tudom a választ, tényleg fogalmam sincs, de majd figyelni fogom ezt a dolgot, úgyis van még egy két termék, amit érdemes lenne lecserélnem, meglátjuk, hogy milyen út fog ehhez hozzá vezetni.

motoros kesztyű

motoros kesztyű