Találkoztam Vele…

A múltkor sétáltam a városban és legnagyobb meglepetésemre megláttam az egyik kedvenc celebemet. Épp velem szembe jött. Annyira meglepődtem, hogy szinte teljesen lefagytam. Lányos zavaromban rámosolyogtam, hiszen teljesen úgy éreztem, mintha ismernénk egymást. Persze én ismertem is őt, csak neki nem volt fogalma sem arról, hogy én ki lehetek. Na de én vigyorogtam, mint a vad alma.

Amire nem számítottam viszont az az volt, hogy ő is visszamosolygott rám, sőt még meg is fordult utánam. Ez akkora erőt adott, hogy utána mentem és megkértem, hogy készítsem velem egy fotót. Ő készségesen mellém is állt, és jól is sikerült a közös képünk. Azonban ezek után olyan dolog történt, amire aztán tényleg végképp nem számítottam. Elkezdtünk beszélgetni.

Kérdezgetett arról, hova járok suliba, dolgozom-e. Teljesen sokkban voltam. Annyit láttam már a tévében, hogy szinte úgy éreztem, már ismerjük egymást. A beszélgetés valahogy a kézkrémekre terelődött, mert mint kiderült mindkettőnk számára nagyon fontos a bőrápolás. Nálam pont nálam volt a kedvenc kézkrémem.

Ez pedig nem más volt, mint az Aquamundi körömvirágos kézkréme. Megmutattam neki, és meséltem róla egy picit, mert úgy tűnt, nem ismeri még annyira a márkát, ami egyébként meglepett, mert nekem az egyik kedvenc magyar natúrkozmetikumokat gyártó cégem. Szóval áradoztam a körömvirágos kézkrémről, hogy mennyire gyorsan beszívódik a bőrbe és milyen jól hidratál.

Egyébként tényleg elképesztően hamar felszívódik és egyáltalán nem hagy maga után zsíros, olajos érzetet a bőrön. Az illatáról nem is beszélve. Én egyébként is nagy körömvirág fan vagyok. Igyekszem minél több körömvirágos kozmetikumot beszerezni, mert nagyon szeretem. Nekem nagyon beválik. Szóval, ahogy beszélgettünk, láttam rajta, meg mondta is, hogy nagyon szimpatikus lett neki a márka is meg a kézkrém is.

Ott helyben le is tesztelte a felszívódási idejét. Eléggé szürreális érzés volt a kedvenc celebemmel tesztelni a kedvenc kézkrémem egyébként az utca közepén. Szóval nagyon tetszett neki összességében a termék, legalábbis azt mondta. Megbeszéltük, hogy ránéz a honlapjukra is, ami az aquamundi.hu.

Ezek után sajnos kapott egy telefonhívást és mennie kellett egy forgatásra, de még azért megköszönte, hogy ajánlottam neki ezt az oldalt és a végén azt is megjegyezte, hogy kellemeset beszélgettünk, és hogy milyen jó fej vagyok. Teljesen meghatódtam tőle, én is minden jót kívántam neki, azért még elmondtam a végén, hogy ő a kedvenc celebem, aminek nagyon örült.

Úgyhogy összességében nagyon jól tettem, hogy megszólítottam, hiszen így lett egy közös képünk, és beszélgettünk is egy jót.